Man - Fre : 10:00 - 20:00 Løvenskioldsgate 10 A

Kremer

Kremer

Shaka Shaka 

BODY BLUR: SHAKA SHAKA690KR

Phytomer Body Blur Shaka Ultra Smoothi Contouring Lotion er en vannolje-pulver-lotion som reduserer cellulitt fra strenge områder. Cellulitter og noe synlig fett fra kroppen blir borte med en gang. Ved å bruke daglig vil det glatte bort eventuelle ujevnheter, så vel som å raffinere livet og lårene. Phytomer Body Blur Shak Shaka Ultra Smoothing Contouring...
Read More
CC Creme 

CC CREME SPF20390kr

CC Creme SPF20 er solkrem med farge. Effektiviteten av en behandlingskrem og magi av sminke, krem blandet sammen i en smeltet tekstur, med 100% naturlig resultat. Det er en ansiktskrem som passer for alle farger.
Celluli Attack 

CELLULI ATTACK650KR

  Denne kremen er spesifikk til cellulitt og appelsinshud. Kan brukes dag og natt på alle hudtyper borsett fra de som er gravide. Trenger ikke å massere så mye pga sin supertynn tekstur.
Citadine 

CITADINE790KR

CITADINE CITYLIFE Krem ideell for øyne, akne, rynker og pigmentering. Funker mot dehydrering, tretthetstegn, pigmenteflekker, kjedelig og irritert hud. Kan brukes dag og natt før solkrem.
 

DOUCEUR MARINE610 kr

Fløyelsmyk beroligende KREM Sensitive Skin Cream En fantastisk myk “drømmende krem” for sensitiv hud, dette smelte-på-hudkrem, formulert med Marine Spring Water, etterlater huden myk og beskyttet. Det reduserer rødhet og lindrer ubehag av tørr hud.
 

EXPERT YOUTH617 kr

Rynke krem Still Rynker krem Resultatet av avansert vitenskapelig forskning i Phytomers Laboratorier, inneholder denne kremen en “high-tech” aktiv kompleks designet for å optimalisere de naturlige funksjonene i huden stamceller, eksperter i huden fornyelse. Det jevner rynker og densifies vev å produsere spektakulære, ungdommelig resultater. Ansiktet vises inntil 8 år yngre på bare én måned *
Glycolight 

GLYCOLIGHT NATTKREM650KR

Glycolight nattkrem er den første kremen som er spesielt til nattbrukt. Det hindrer at fett blir på kroppen som fettcelene og appelsinshud. Forenkler at fett blir borte på dagen.
 

HIDRACONTINUE400 kr

“Flash Hydratant 12h” Lys Fuktighetskrem Denne lette kremen med en fløyelsmyk finish gir en “forfriskende boost” effekt for en frisk og fuktet hud hele dagen lang *